Home » Grol H.V. DS1 verliest van HV Havana DS1

Grol H.V. DS1 verliest van HV Havana DS1

528
WhatsAppFacebookLinkedInEmailShare
GROENLO – Zaterdag 19 november was Havana onze tegenstander. We gingen best aardig van start. Na tien minuten stonden we 5-5 . We probeerden dit goed vol te houden. Helaas was Havana erg snel en maakte een paar hele mooie doelpunten. Dit resulteerde in een ruststand van 17-10.
In de rust kregen we een paar hele goede tips van onze coach. We gingen met volle overgave de tweede helft in. Dit ging ook erg goed. We kwamen steeds dichterbij . Jitske maakte een paar hele mooie doelpunten. Uiteindelijk kreeg Grol meerdere keren een tijdstraf van 2 min en daardoor liep Havana uit. Helaas kon Grol niet dichterbij komen dan 27-22. Dit was ook de eindstand.
We willen graag onze supporters bedanken en hopen dat ze er volgende week weer bij zijn om ons weer aan te moedigen. De volgende  wedstrijd is zondag 27 november om 14.20 uur in Zevenaar. Hopelijk tot dan!!