19 mei 2024
Home » HV Grol A1 komt net tekort tegen koploper Bentelo

HV Grol A1 komt net tekort tegen koploper Bentelo

372

Bentelo – Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper Bentelo voor de A1 op het programma. De spanning was dan ook aardig aanwezig bij de speelsters van grol.

Vol goede moet begonnen we aan de wedstrijd, en zo scoorden wij dan ook het eerste doelpunt vanaf de cirkel. Maar toch begon bentelo daarna uit te lopen op Grol, de stand was na een tijdje spelen dan ook 10-5. Daarna kwamen de meiden van grol terug met veel breakouts, zelfs tot 10-9(!). De ruststand was 12-9.

Na in de rust een goede peptalk te hebben gekregen van de trainer Daan Jolink begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft ging het gelijk op. We stonden als team te handballen en wisten elkaar goed te vinden op het veld. Helaas was Bentelo te sterk voor ons en verloren we de wedstrijd met 26-21. Desondanks zijn we trots op het resultaat en hebben we lekker een potje gehandbald.