28 april 2024
Home » HV Grol B2-HCW B1

GROENLO – Vorige week speelde de B2 van handbalvereniging Grol een mooie wedstrijd, die zowel een thuis- als een uitwedstrijd was, tegen de B1 van HV Grol. Er werd helaas met 15-11 verloren, daarom ging de B2 afgelopen zaterdagavond voor een beter resultaat tegen HCW. Omdat HCW geen volledig team op de been kon krijgen werd besloten om met 5 veldspeelster te spelen. Ondanks een speelster minder werd het een leuke wedstijd waarin het gelijk op ging.

Nadat Doutzen de score had geopend, liep HV Grol al snel uit naar een 3-0 voorsprong. HCW kwam echter goed terug tot 3-3, waarna de thuisploeg middels doelpunten van Lauren, opnieuw Doutzen en Lilou weer uitliep. Ook nu kwam HCW weer goed terug waardoor er met een stand van 8-8 de rust werd ingegaan.

In de rust kregen de dames duidelijke instructies van Ivo dat er toch echt scherper verdedigd moest worden en dat de dames minder chaotisch in de aanval moesten zijn. Na de rust kwam HV Grol op voorsprong door goals van Lot en Doutzen, maar ook daarna kwam HCW weer terug.

Uiteindelijk wist HV Grol de wedstijd te winnen met 13-11 waarbij de laatste goal in de zoemer werd gemaakt door Lilli. Hopelijk kan dit resultaat aanstaande zondag tegen Huissen ook behaald worden.