Home » Succesvol judotoernooi in Oss voor judoka’s Nippon Judo Achterhoek

Succesvol judotoernooi in Oss voor judoka’s Nippon Judo Achterhoek

548
WhatsAppFacebookLinkedInEmailShare

OSS – Zondag 17 september jl. vond het 7de Buel Sports SIOSS toernooi plaats in Oss. Dit was de eerste wedstrijd van het nieuwe judoseizoen. Het succes van vorig jaar toen  er 8 medailles werden gewonnen, werd overtroffen. De judoka’s van Nippon Judo Achterhoek gingen met 9 medailles naar huis.

Kampioen zijn geworden Luuk van Nieuwland (Hengelo Gld) en Niek Geleijnse (Ruurlo). Het zilver ging naar de judoka’s Naomi Loffeld (Ruurlo), Gerben ten Have (Ruurlo), Jonna Groot Zevert (Groenlo) en Zara Groot Zevert (Groenlo). Het brons werd gewonnen door Puck Menkhorst (Zelhem), Isabelle Enklaar (Lochem) en Rick Bessels (Zelhem).

Nick Wentink (Harreveld), Jerre Smeets (Groenlo) en Jaidy van er Horst (Lochem), mochten om het brons judoën maar helaas verloren ze deze partij waarmee ze een knappe 5de plek behaalden.

Op zaterdag 16 september moest juf Antoinette Hennink met haar Bundesliga team Backnang in München judoën.  Ze wist al haar partijen voor het team te winnen en met een overweldigende zege van 12 winstpartijen heeft het team van Backnang zich geplaatst voor de finale op 7 oktober a.s.

Een erg goed begin van het nieuwe seizoen voor Nippon Judo Achterhoek.