28 april 2024
Home » Grol 1 verliest eerste competitiewedstrijd tegen Achilles 12 met 1-2

Grol 1 verliest eerste competitiewedstrijd tegen Achilles 12 met 1-2

323

GROENLO – Op zondag 24 september trapte Grol 1 uit Groenlo het nieuwe voetbalseizoen af in de 1e klasse H. De confrontatie met Achilles 12 uit Hengelo, gespeeld op sportpark Den Elshof, eindigde in een teleurstellende 1-2 nederlaag voor de thuisploeg.

In de beginfase van de wedstrijd creëerden beide teams één significante kans. Echter, in de 26e minuut kwam de klap voor Grol 1 toen de aanvoerder van Achilles een laag schot vrij mocht nemen, waardoor de stand op 0-1 werd gezet.

De situatie verslechterde in de 40e minuut toen een overtreding in het zestienmetergebied Achilles een penalty opleverde. De strak en hoog ingeschoten bal verdubbelde de voorsprong voor de bezoekers naar 0-2.

In de blessuretijd kreeg Grol 1 de kans om de achterstand te verkleinen. Een overtreding op speler Tiem in het zestienmetergebied resulteerde in een penalty voor Grol, die succesvol werd benut door Luc, die laag in het doel schoot. Ondanks deze late goal verloor Grol de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 1-2 tegen Achilles 12.