15 mei 2024
Home » Grol H.V. dames 1 – TVO

Afgelopen zaterdagavond 18 november stonden de dames van Grol oog in oog met de dames van TVO. Het spel ging vlot van start en al snel stond het 2-0 in het voordeel van Grol.

De dames van TVO gaven zich echter niet direct gewonnen. De stand liep op naar 3-2. Door mooie snelle aanvallen en looplijnen liep de stand aan de kant van Grol snel op tot 9-3. De dames van TVO kwamen nog terug tot 10-7, maar Grol wist de voorsprong te behouden en de rust in te gaan met een stand van 14-8.

De tweede helft verslapten de dames van Grol en kwam TVO dichterbij tot 16-13. De combinaties waren niet zo mooi en soepel als de eerste helft, maar gelukkig wist Grol de punten in eigen huis te houden. De wedstrijd eindigde met een stand van 25-19.

Volgend weekend hebben de dames van Grol tijd om hun krachten te sparen voor de wedstrijd van 3 december uit tegen Bentelo om 14.20 uur. Bentelo staat 1 plek lager op de ranglijst dus het beloofd een spannende pot te worden waarbij alle aanmoediging welkom is!