19 april 2024
Home » WHC DS2 – HV Grol DS1

GROENLO – Op zaterdagavond reisden de dames van handbalvereniging Grol af naar Hengevelde voor de wedstrijd tegen WHC 2. Na een nipt verlies in de thuiswedstrijd tegen WHC, was het team vol goede moed en vastbesloten om een beter resultaat neer te zetten. Het spel ging in het begin gelijk op, maar naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg WHC steeds meer grip op het spel. Bij rust stond HV Grol op een achterstand van 13-5.

In de rust werd besproken dat het anders moest en er werden wat omzettingen gedaan. De tweede helft begon echter niet goed voor HV Grol en WHC vergrootte hun voorsprong naar 21-6. Maar de dames van HV Grol toonden veerkracht en via goed opgezette aanvallen werden er toch nog 6 keer gescoord, waardoor de achterstand werd verkleind tot 21-12. Helaas was deze opleving van korte duur en HV Grol was niet in staat om het spel door te zetten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een verdiende overwinning voor WHC met 26-15.

Hoewel het resultaat teleurstellend was, blijven de dames van HV Grol positief. Er volgen nog 4 wedstrijden tegen teams die lager op de ranglijst staan. Met meer zelfvertrouwen en beter spel kunnen de resultaten zeker beter worden. Aanstaande zaterdag spelen de dames in sporthal den Elshof thuis tegen EHC uit Enschede om 19.00 uur.